Pets

Je huisdier in vertrouwde handen tijdens je afwezigheid

Je gaat op vakantie en je hond of kat kan niet mee? Iedere huisdieren bezitter weet dat het niet altijd meevalt om een betrouwbare honden- of kattenoppas te vinden. Het liefste wil je iemand hebben die net zo goed voor je dier zorgt, zoals dat jij dat doet. Het gaat je al aan je hart dat je het dier moet achterlaten, maar als het dan toch moet, dan wel zo goed mogelijk. Niet ieder familielid staat te juichen als je vraagt of je daar je hond of kat voor een aantal dagen kunt brengen, laat staan voor een paar weken als je op vakantie gaat. Ook vrienden voelen zich niet altijd geroepen om de zorg voor jouw huisdier op zich te nemen. Dus moet je op zoek naar iemand die het echt leuk vindt om op jouw hond of kat te passen, zodat je weet dat je het huisdier met een gerust hart achter kunt laten.

Een liefdevolle opvang voor je huisdier

Een ervaren katten- of hondenoppas weet vaak precies waar jouw dier behoefte aan heeft. Ze zullen zich dan ook volledig inzetten om jouw huisdier te verzorgen. Dit kan bij jou thuis, of in het huis van de oppas. In iedere regio en elke stad zijn wel dergelijke betrouwbare oppassers te vinden, je moet alleen even weten waar je moet zoeken.

Als je iemand hebt gevonden en er is een klik bij de eerste ontmoeting, dan kunnen jullie afspraken maken over de dagen dat de oppasser voor je huisdier zorgt. Het is een prettig idee dat jouw dier liefdevol wordt opgevangen. Zo laat je het dier toch een beetje met een goed gevoel achter en heb je voor de volgende keer misschien gelijk weer een betrouwbaar adres. Wil je zelf op huisdieren passen? Dat kan natuurlijk ook. Kijk maar eens naar de mogelijkheden!

http://katten-en-hondenoppas.nl/