Wedkujznami
Image default
Management

10 best business ideas

 

1 Gebruik uw talenkennis om te vertalen

Als je een tweede (of derde) taal kent, kun je thuis je brood verdienen met het vertalen van documenten. Veel vertalers werken op freelance basis, dus het is mogelijk om een vertaalbureau op te zetten en eenmalig werk voor verschillende klanten te doen.

 

Het starten van een vertaalbureau kan zo eenvoudig zijn als het maken van een eenvoudige website om uw diensten te adverteren. U kunt ook contact opnemen met bedrijven in uw omgeving die mogelijk vertalingen van de ene taal naar de andere nodig hebben, of proberen te netwerken in bedrijfstakken waarvan u denkt dat ze in de toekomst van uw diensten kunnen profiteren. 

 

2 Word een Grant Writer

Non-profits, universiteiten, ziekenhuizen en andere gemeenschapsorganisaties hebben allemaal een grote behoefte aan subsidies om hun budgetten aan te vullen, maar subsidies zijn notoir lastig om de eerste keer te schrijven.

 

Als je ervaring hebt met het schrijven van subsidies of bereid bent om te leren hoe je dit moet doen door je vaardigheden te oefenen zonder te betalen voor een paar non-profits, kun je een lucratieve freelance baan beginnen met het schrijven van subsidies.

 

Volgens eHow, kunnen schrijvers van subsidies overal tussen de $40,300 en $67,000 verdienen.

 

3 Doe medische transcripties vanuit huis

De medische industrie heeft een grote behoefte aan mensen om audio-dictaten te transcriberen in samenhangende rapporten. Transcriptionisten hebben wel onderwijs nodig – meestal een tweejarige graad – om er zeker van te zijn dat ze de geheimzinnige medische terminologie beheersen.

 

U kunt uw eigen medische transcriptie klanten als je uit te reiken aan medische professionals in uw omgeving, maar het is ook mogelijk om te worden aangesloten met medische transcriptie banen als je je aanmeldt voor een platform als FlexJobs.com. 

 

4 Incasseer schulden voor je levensonderhoud

Je hebt een zeer dikke huid nodig om in deze business te stappen, maar incassobureaus hebben enkel een telefoon en een computer nodig om te werken, waardoor het een fantastische work-at-home business is. Het is ook een recessie-proof (of zelfs recessie-liefhebbende) business.

 

De vergunningsvoorwaarden verschillen van staat tot staat, dus zorg ervoor dat u uw huiswerk doet voordat u zich vestigt. Over het algemeen moet je een schuld specialist certificering te verdienen om werk te vinden in dit veld. 

 

5 Maak zelfgemaakte goederen voor Etsy.com

Iedereen houdt van handgemaakte meubelstukken. Als je al tijd doorbrengt in je werkplaats, waarom dan niet je waren verkopen? Hetzelfde geldt voor het maken van andere ambachten zoals kaarsen, woondecoratie of quilts.

 

Etsy is een uitstekende plek om te beginnen met verkopen zonder dat je een fysiek winkelpand hoeft te hebben. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken, foto’s van je artikelen maken en een prijs instellen. De enige keer dat je je huis hoeft te verlaten is wanneer je naar het postkantoor moet om je items naar hun nieuwe eigenaren te verzenden.

 

6 Start een organisatiebedrijf aan huis

Als je iemand bent die kasten reorganiseert voor de lol, bied dan je diensten aan aan gehaaste en ongeorganiseerde personen en bedrijven. U hoeft geen diploma te hebben om een organisatie bedrijf te beginnen, en het kan ook niet al te moeilijk zijn om klanten te krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is een eenvoudige website of Facebook-groep om uw diensten te adverteren. Je zou ook advertenties kunnen plaatsen op lokale sociale media pagina’s, of op craiglist.org.

 

7 Kruidenteelt

Tuinieren kan zeer ontspannend zijn, en potentieel zeer lucratief. Met zowel de toegenomen belangstelling voor alternatieve therapieën en de vraag naar lokaal geteelde en biologische voedingsmiddelen, kan een kruid boer vinden veel klanten, vooral als je in een stedelijk gebied.

 

Hoewel de kruidenkwekerij enige ruimte vereist voor de teelt, zijn kruiden vrij klein en kan bijna elk huis enigszins worden aangepast om een uitgebreide kruidentuin mogelijk te maken.

 

8 Repareer kapotte elektronica

Als u het soort bent dat voor de lol de computer uit elkaar haalt, is het runnen van een elektronica reparatiewerkplaats vanuit uw huis een natuurlijke beslissing.

 

In het bijzonder, zou het herstellen van iPads en andere tabletten u van een grote hoeveelheid zaken voorzien, aangezien vele tabletgebruikers een minder dure manier zoeken om gebroken schermen en andere schade te herstellen die door de fabrikant duur kan zijn.

 

9 Word tutor

Een achtergrond in het onderwijs is nuttig voor tutoring, maar niet noodzakelijk. Alles wat je echt nodig hebt zijn gekke vaardigheden in een of meer studiegebieden. Met een hoop kennis over een specifiek onderwerp zoals wiskunde of wetenschap, kun je lokale studenten helpen om het beter te doen in hun lessen.

 

Het zou gemakkelijk moeten zijn om werk te vinden als tutor. Je kan je diensten adverteren in je buurt, of zelfs lokale scholen benaderen. 

 

10 Word een persoonlijke trainer

Als je een voorliefde hebt voor fitness en je houdt ervan anderen te helpen hun doelen te bereiken, dan is personal trainer worden iets natuurlijks voor je. Je kan klanten thuis bezoeken, of je kan ze ontmoeten in een lokale sportschool. 

 

Hoe dan ook, het is gebruikelijk voor individuen die hulp en begeleiding willen om meer dan $50 per sessie te betalen voor een personal trainer. Als je een paar klanten op een wekelijkse basis kunt krijgen, kun je een echt inkomen verdienen met dit thuisbusiness idee.

 

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/wij-kopen-uw-wagen/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/