Wedkujznami
Image default
Jobs and trainings

Wil jij werken als medewerker op een melkveehouderij?

Wanneer je op een Nederlandse boerderij gaat werken, zijn er diverse werkzaamheden die je kunt doen. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om koeien, schapen of geiten te melken? Deze melk wordt dan gebruikt voor het maken van producten als zuivel, boter en kaas. Liever wat meer contact met de dieren? Kies dan voor de functie tot lammerverzorger. Hierbij ben je als medewerker in de melkveehouderij verantwoordelijk voor het opvoeden van de lammeren. Het is jouw taak om ze zelfstandig te leren drinken en om ze te voeren. Lijkt dit jou wat? Neem dan contact op met een specialist als Sterwerk.

Als Poolse werknemer werken op een Nederlandse boerderij

Wil je nu je al even in Nederland woont aan de slag op een Nederlandse boerderij? Of ben je vanuit Polen bezig om een baan in Nederland te krijgen? Schakel dan de hulp in van een specialist als Sterwerk. Deze heeft precies de juiste kennis om de juiste Nederlandse boerderij te vinden, waar jij kunt werken. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als medewerker in de melkveehouderij. Jij bent dan verantwoordelijk voor het melken van koeien, schapen of geiten. De melk wordt daarna verwerkt in allerlei producten, zoals kaas en boter. Liever met lammeren werken? Ga dan aan de slag als lammerverzorger. Je bent dan 2 tot 8 weken verantwoordelijk voor het opvoeden van de lammeren.

Lammeren opvoeden tijdens het werken op een Nederlandse boerderij

Kom je vanuit Polen naar Nederland en ben je op zoek naar een leuke baan? Misschien vind je het leuk om als lammerenverzorger te werken. In 2 tot 8 weken ben jij verantwoordelijk voor het opvoeden van allerlei lammeren. Denk hierbij aan het voederen, aflammeren en zelfstandig leren drinken. Net zolang totdat de dieren groot genoeg zijn om melk te geven. Liever een andere functie als medewerker in de melkveehouderij? Bij een specialist als Sterwerk kan het allemaal. Je kunt hier bijvoorbeeld ook werken in een melkstal. Geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je gegevens, cv en motivatie naar deze specialist, dan neemt deze zo snel mogelijk contact met je op.